Victory Tilly - Stig H Johansson
- vinner Elitloppet år 2000 på nytt världsrekord 1.10,5

Välkommen till Stall Tilly!
Den konsekventa fransk-amerikanska korsningen har gett oss många framgångsrika hästar. Under åren har vi fött upp hela 30 miljonärer! En röd tråd har hela tiden varit att
"Franskt Föder Framgång"!
Kronan på verket: Världsrekordhållaren Victory Tilly!

Victory Tilly - den förste travaren i världen att trava under 1.09 - segrade i Nat Ray Trot den 3 augusti 2002 på fantastiska 1.08,9!

Victory Tilly är nu Sveriges genom tiderna vinstrikaste travhäst med 37,7 miljoner kr.

Icora Tilly har gett oss stora glädjestunder både som fantastisk tävlingshäst och som ett av världens bästa avelsston. Icora Tilly har i november 2006 på grund av åldersskäl lämnat oss. Här på gården har hon sin minnesplats med minnessten. Hon har gett oss allt.

Vår huvudinriktning idag är att producera högklassiga travhästar.

År 2014 var ytterligare ett framgångsrikt år för oss med bl.a. Olympia Tilly som Breeders Crown finalvinnare. Olympia Tilly representerar 6:e generationen i vår starka Glenna H-linje!

I ASVT:s decembernummer 2014 har vi i Hingstarnas 3-åringsstatistik fyra Tillyhästar som sina fäders vinstrikaste avkommor: Super Arnie/Origo Tilly, Pine Chip/Othello Tilly, Clerk Magistrate/Orion Tilly och Lindy Lane/Olympia Tilly – detta från vår stostam som födelseåret 2011 innehöll 11 avelsston.

Vi är glada och stolta över att vår stostam fortsätter att producera vinnare. Vi ha reducerat stostammen till dagens 3 svenskregistrerade avelsston, vilka alla idag är inackorderade på stuteri i Normandie, Frankrike.

Stall Tilly AB - Kungsvägen 1 C - 182 79 Stocksund - Tel +46 (0)70 559 99 89
email: info@stalltilly.com

Producerad av NetHorse.