Stall Tilly aktuellt

[2018-10-31]


En epok ur tiden och en ny påbörjas
Jevgeni Ivanov kommer att flytta in sin tränarverksamhet på Stora Ellringe (Tilly), som är vaggan för Stall Tillys stora framgångar. Bland alla kända Tilly hästar föddes och tränades Victory Tilly upp som unghäst på Stora Ellringe. Flytten har möjliggjorts genom att Kerstin och Hans Gunnar Tillander (Stall Tilly) har sålt gården till Mats Gabrielsson (Oxalis/Tooma). Jevgeni Ivanov kommer att verka på Stora Ellringe efter att ha slutit ett långsiktigt avtal med Gabrielsson.

”Det värmer hjärtat att se vår gård stanna kvar inom travet, den har gett oss så mycket framgångar, glädje och trevliga minnen”, säger Hans Gunnar Tillander.

Jevgeni Ivanov komenterar med; ”Den här möjligheten kommer att ta min verksamhet till nya nivåer. Allt har en grundläggande kvalité på anläggningen och det är förståligt att paret Tillander har haft de fantastiska framgångarna.”

”Mitt mål med detta var att få behålla gården inom travet och ge Jevgeni Ivanov ordentliga utvecklingsmöjligheter”, säger Mats Gabrielsson.

Hans Gunnar Tillander info@stalltilly.com 070 559 99 89
Jevgeni Ivanov jevgeniuus@gmail.com +372 (5) 3436631
Mats Gabrielsson matsg@giab.se 070 775 83 20
Välj här
» Stall Tilly
» Pressklipp